Sound Describing Space vs Space Describing Sound

Inhalt:

In this lecture series Edwin van der Heide will address works and concepts relating to sound and space from composers and artists in a non linear way. This ranges from realized and unrealized artworks to concepts and artistic approaches. These developments will be studied in order to get a better understanding of creative thought in past and present and develop the ability to place students own work in a broader perspective.
As part of the course students will have to reflect on the discussed works, develop a concept for their own work and realise a prototype of the work.

It's strongly recommended to follow both 'In between time and space' and 'Sound Describing Space vs Space Describing Sound'

Zeitraum und Ort

Zeitraum: 26.05.2008- 14.07.2008 unregelmäßig
Wochentag / Zeit: Dienstag 10-12 Uhr